Over Snap-on

Snap-on Tools is toonaangevend op het gebied van innovatie, productie en verkoop van gereedschappen en equipment voor de professionele gebruiker. Snap-on wordt dan ook door de professionals gezien als het hoogst haalbare op het gebied van kwaliteitsgereedschap en heeft zich verplicht de onomstreden leider binnen de Europese automotive service-industrie te blijven. De strategie van Snap-on is eenvoudig: Het bundelen van de meest prominente merken. Door het samenvoegen van deze merken met de kwaliteit, technologische innovatie en de financiële kracht van Snap-on, wordt de missie van Snap-on bereikt.

Snap-on Inc. bestaat meer dan 95 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in verschillende technische sectoren. Het assortiment bestaat uit meer dan 15.000 kwalitatief hoogwaardige producten. Deze producten worden door geautoriseerde dealers geleverd aan bedrijven die o.a. actief zijn in de voertuigbranche, landbouwmechanisatie en andere sectoren waar professioneel gereedschap en equipment wordt toegepast. Snap-on Tools draagt de handelskenmerken service, snelheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel.

Dat innovatie al meer dan 95 jaar één van de missies van Snap-on is, blijkt ook uit de vele patenten die op naam van Snap-on staan. Snap-on is een one-stop-shop voor de professional, of het nu gaat om handgereedschap, luchtgereedschap, diagnoseapparatuur of complete werkplaatsinrichting. Snap-on levert het allemaal!

WHY CHOOSE SNAP-ON?

Snap-on heeft jarenlange ervaring in de autobranche en heeft zichzelf hier dan ook bewezen. Het is uitgegroeid tot een echt wereldmerk, dat bekend is in de autowereld. Sinds de oprichting van Snap-on in 1920, is het blijven innoveren. Snap-on Tools biedt dan ook het totaalpakket van kwalitatief, hoogwaardig handgereedschap tot werkplaatsequipment.

  • Meer dan 95 jaar ervaring.
  • Meer dan 15.000 kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Uitsluitend geleverd door geautoriseerde dealers.
  • Service, snelheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.