Jan van der Struijk

Snap on - Jan van der Struijk-45

JAN VAN DER STRUIJK

Snap-on dealer

Mijn Naam? Jan van der Struijk. Wat ik het liefst doe? Het helpen van vakmensen door het leveren van het beste gereedschap. Van jongs af aan ben ik dagelijks bezig geweest in de autobranche; Van vrachtwagenmonteur tot Snap-on dealer. Met de kennis die ik door de loop van de jaren opgedaan heb, ben ik ervan overtuigd dat ik vakmensen advies op maat kan geven. Sinds 1994 ben ik Snap-on dealer in de regio Noord-Brabant. Dagelijks ben ik dan ook bezig met het leveren van het juiste gereedschap voor elke klus. De persoonlijke aandacht, kwaliteit en innovatie maken Snap-on tot een van het meest iconisch merk in de autobranche. Dit is dan ook de reden dat ik sinds 1994 met veel plezier en trots langs ga bij garages in mijn regio. De ontwikkelingen binnen de autobranche gaan razendsnel en daarom is het van groots belang dat ook uw gereedschap up-to-date blijft. Benieuwd wat ik voor uw werkplaats kan betekenen? Neem dan gerust contact op, want ik kom graag eens bij u langs!